Concert a la basílica de Santa Maria d'Igualada

Per primera vegada en molts anys, a Igualada el dia de Sant Jordi no va haver-hi el concert que sempre oferia la Coral Mixta d’Igualada. Però aquest any no passarà sense concert de Sant Jordi, ja que la Mixta portarà la Coral Sant Jordi de Barcelona perquè ofereixi un concert demà divendres, dia 26.

La Coral Sant Jordi va començar a ser un referent per a moltes corals catalanes a partir de la dècada dels 60, quan la dirigia Oriol Martorell i va portar a Catalunya les influències del moviment coral europeu. Actualment continua en un nivell excel·lent dirigida per Oriol Castanyer.

Per celebrar els seus 70 anys, la Coral Sant Jordi proposa un programa titulat “Cançons d’ahir, cançons d’avui” ple de música de compositors catalans basada en obres de poetes del país, començant pels pioners de principis del segle passat i arribant fins als nostres contemporanis.

El concert se celebrarà a la Basílica de Santa Maria el 26 d’abril a les 9. Les entrades valdran 12 euros, però per als menors de 16 anys només en valdran 5.

Font: http://veuanoia.cat/la-coral-sant-jordi-cantara-aquest-divendres-a-la-basilica-de-santa-maria/

Arxius de so

  • Pianto della Madonna (Xavier Montsalvatge)
  • La sardana de l'abril (Lluís Maria Millet)
  • Psalmus 56 (Josep Vila i Casañas)

Segueix-nos