Cor Jove de la Coral Sant Jordi

Format per nois i noies d’entre 18 a 25 anys, el Cor Jove és un cor mixt que té per objectiu donar continuïtat a la formació dels cantaires del Cor Infantil i preparar-los per al seu pas a la Coral Sant Jordi. Durant aquesta etapa, adquireixen un protagonisme especial el treball de lectura a vista i la formació vocal, per la qual cosa el Cor Jove compta amb una professora de cant.

Tot i que es nodreix especialment dels cantaires del Cor Infantil, el Cor Jove també està obert a altres incorporacions. En aquest cas, cal fer una prova de veu que servirà per conèixer el seu nivell i valorar si cal reforçar la seva formació i dedicació per posar-se al nivell del cor.


INFORMACIÓ PRÀCTICA          

Cor Jove de la Coral Sant Jordi
Divendres al vespre, de 20.30h a 22.30h
Oratori de Sant Felip Neri (C. de la Palla, 10A bis, 08002 Barcelona)
Tel.: 655 055 074

 

ACTIVITATS          

  • Concerts: El Cor Jove participa, cada any, en el Concert de Nadal de tota la família coral i també canta, de manera fixa, un concert de final de curs, a vegades amb altres cors de la família, amb altres cors joves o en solitari. Durant la resta del curs, la seva agenda varia en funció de les activitats i de les propostes externes que rep.
  • Caps de setmana de treball: Durant el primer trimestre, comparteix sempre el cap de setmana de treball amb el Cor Infantil i amb la Coral Sant Jordi, durant el qual es treballa de manera intensiva el repertori, a més de reforçar la convivència i la coneixença entre tots els cantaires.
  • Trobades: Com a coral fundadora i membre actiu de Corals Joves de Catalunya, participa en les seves activitats, trobades i concerts, sempre que l’agenda li ho permet. L’activitat federativa és sempre una experiència enriquidora, ja que permet conèixer altres corals, nou repertori i nous directors.
  • Intercanvis i viatges: El Cor Jove participa, puntualment, en intercanvis amb corals del país o estrangeres, i canta en festivals de cant coral, si els directors valoren que pot ser una experiència enriquidora. 

 


Per fer la inscripció al Cor Jove de la Coral Sant Jordi, escriviu a inscripcions@coralsantjordi.cat, i ens posarem en contacte amb vosaltres. 


 

http://corjovesantjordi.blogspot.com/

Arxius de so

  • Pianto della Madonna (Xavier Montsalvatge)
  • La sardana de l'abril (Lluís Maria Millet)
  • Psalmus 56 (Josep Vila i Casañas)

Segueix-nos