Cor Infantil de la Coral Sant Jordi

El Cor Infantil està format per nens i nenes d’entre 4 i 17 anys, que assagen dividits en grups d’edat: Petits (de 4 a 7 anys), Mitjans (de 8 a 10 anys) i Grans (d’11 a 17 anys). D’aquesta manera, els infants poden treballar el repertori més adequat a la seva edat en tots els aspectes i amb els mètodes més adients: des d’un enfocament molt lúdic per als petits fins al format coral convencional per al grup de grans.

Tots els nens i nenes que vulguin cantar poden formar part del Cor Infantil, atès que no es requereixen coneixements musicals previs. El treball a la coral els donarà les eines necessàries per créixer musicalment, introduint els elements vocals, d’audició i de llenguatge musical necessaris per poder anar avançant fins al pas al Cor Jove, si s’escau.

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA          

El Cor Infantil de la Coral Sant Jordi està format per dos grups, L'Esquitx i L'Espurna, que treballen per separat però actuen com un sol cor pel que fa a continguts, concerts i activitats.

L’Esquitx (Dissabtes al matí)
     Petits d’11h a 12h
     Mitjans d’11h a 12.30h
     Grans d’11h a 13h

La Casa dels Entremesos (Plaça de les Beates, 2, 08003 Barcelona)
Tel.: 606 866 750

L’Espurna (Divendres a la tarda)
     Petits de 17.30h a 18.30h
     Mitjans de 17.30h a 19h
     Grans de 17.30h a 19.30h

Centre Cívic Vil·la Urània (Via Augusta, 104, 08006 Barcelona)
Tel.: 619 707 002

 

ACTIVITATS         

  • Concerts: El Cor Infantil canta, de manera fixa, al Concert de Nadal amb tota la família coral, i fa un concert de final de curs. Els concerts de la resta del curs varien en funció de les activitats i de les propostes externes que rep.
  • Caps de setmana de treball: El Cor Infantil participa, cada any, al cap de setmana de treball de la família Coral Sant Jordi, durant el primer trimestre. Permet avançar en el repertori de manera intensiva, i també és un moment important de convivència i coneixença entre els cantaires.
  • Trobades: L’Esquitx i L’Espurna van ser corals fundadores del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC) i en segueixen essent membres actius, participant anualment a les trobades o concerts que proposa la federació. Experiències que són un enriquiment constant pels cantaires.
  • Intercanvis i viatges: El Cor fa, periòdicament, intercanvis amb corals del país o estrangeres i participa a festivals de cant coral. Ha viatjat a Granada, Holanda, Txèquia, Estònia, Finlàndia, França…, i ha participat a festivals com l’Europa Cantat Junior i el Youth Choirs in Movement.

 


Per fer la preinscripció al Cor Infantil de la Coral Sant Jordi, escriviu a inscripcions@coralsantjordi.cat, indicant el grup al qual us voleu inscriure i ens posarem en contacte amb vosaltres.


 

Arxius de so

  • Pianto della Madonna (Xavier Montsalvatge)
  • La sardana de l'abril (Lluís Maria Millet)
  • Psalmus 56 (Josep Vila i Casañas)

Segueix-nos