Cor Infantil de la Coral Sant Jordi

El Cor Infantil està format per nens i nenes d’entre 4 i 17 anys, que assagen dividits en grups d’edat: Petits, Mitjans i Grans. D’aquesta manera, els infants poden treballar el repertori més adequat a la seva edat en tots els aspectes i amb els mètodes més adients: des d’un enfocament molt lúdic per als petits fins al format coral convencional per al grup de grans.

Tots els nens i nenes que vulguin cantar poden formar part del Cor Infantil, atès que no es requereixen coneixements musicals previs. El treball a la coral els donarà les eines necessàries per créixer musicalment, introduint els elements vocals, d’audició i de llenguatge musical necessaris per poder anar avançant fins al pas al Cor Jove, si s’escau.

Grups d’edat:
Petits (de 4 a 7 anys)
Mitjans (de 8 a 10 anys)
Grans (d’11 a 17 anys)

ACTIVITATS          

  • Concerts: El Cor Infantil canta, de manera fixa, al Concert de Nadal amb tota la família coral, i fa un concert de final de curs. Els concerts de la resta del curs varien en funció de les activitats i de les propostes externes que rep.
  • Caps de setmana de treball: El Cor Infantil participa, cada any, al cap de setmana de treball de la família Coral Sant Jordi, durant el primer trimestre. Permet avançar en el repertori de manera intensiva, i també és un moment important de convivència i coneixença entre els cantaires.
  • Trobades: L’Esquitx i L’Espurna van ser corals fundadores del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC) i en segueixen essent membres actius, participant anualment a les trobades o concerts que proposa la federació. Experiències que són un enriquiment constant pels cantaires.
  • Intercanvis i viatges: El Cor fa, periòdicament, intercanvis amb corals del país o estrangeres i participa a festivals de cant coral. Ha viatjat a Granada, Holanda, Txèquia, Estònia, Finlàndia, França…, i han participat a festivals com l’Europa Cantat Junior i el Youth Choirs in Movement.

INFORMACIÓ PRÀCTICA          

El Cor Infantil de la Coral Sant Jordi està format per dos grups, L'Esquitx i L'Espurna, que treballen per separat però actuen com un sol cor pel que fa a continguts, concerts i activitats.

L’Esquitx
Dissabte al matí:
     Petits d’11 a 12 h
     Mitjans d’11 a 12.30 h
     Grans d’11 a 13 h
La Casa dels Entremesos
Plaça de les Beates, 2, 08003 Barcelona

L’Espurna
Divendres a la tarda:
     Petits de 17.30 a 18.30 h,
     Mitjans de 17.30 a 19 h
     Grans de 17.30 a 19.30 h
Parròquia de Sant Ildefons
C. de Madrazo, 92, 08021 Barcelona

MATRÍCULA OBERTA TOT L’ANY
PREINSCRIPCIÓ A PARTIR DEL JUNY

http://coralesquitx.blogspot.com/
http://espurnacsj.blogspot.com/

Arxius de so

  • Pianto della Madonna (Xavier Montsalvatge)
  • La sardana de l'abril (Lluís Maria Millet)
  • Psalmus 56 (Josep Vila i Casañas)

Segueix-nos