Contractació

Contacta'ns

Albert Olivés Ventalló
management@coralsantjordi.cat
Tel.: 646 132 601
www.coralsantjordi.cat

Repertori

Cançons i arrels - Els modernismes musicals

Arran de les revolucions que s'estengueren per Europa a mitjans del segle XIX, amb la creació de nous estats i la dissolució definitiva d'alguns grans imperis, el sentiment nacionalista va començar a impregnar de manera molt intensa determinats sectors de la societat. A nivell artístic, començaren a prendre forma els anomenats nacionalismes musicals, que no deixaven de ser un intent d'afiançar una manera pròpia d'escriure música en con

Nadal a doble cor

L’escriptura en forma antifonal o a doble cor ha estat una de les tècniques més apreciades per als compositors de música vocal de tots els temps. Les possibilitats instrumentals i acústiques que permet aquest tipus de composició va fer que els autors del Renaixement, aprofitant l’estructura arquitectònica de les esglésies, investiguessin en aquesta direcció amb uns resultats molt espectaculars.

Cançons d'ahir, cançons d'avui - 70 anys de la Coral Sant Jordi

La tradició del cant coral a Catalunya té unes arrels llargues i profundes que es remunten a mitjans dels segle XIX. Des dels seus inicis, la creació dels cors de Clavé, els primers orfeons i els cors que van anar sorgint amb el temps va estar sempre lligada a la creació d’un repertori d’una altíssima qualitat.

Arxius de so

  • Pianto della Madonna (Xavier Montsalvatge)
  • La sardana de l'abril (Lluís Maria Millet)
  • Psalmus 56 (Josep Vila i Casañas)

Segueix-nos