Contractació

Contacta'ns

 

Management:
management@coralsantjordi.cat
Tel. 691 900 414
www.coralsantjordi.cat

Repertori

Música per a l'esperit

La Coral St. Jordi us presenta un concert directament ideat per al gaudi de les orelles i la satisfacció de l’ànima. Dos dels grans compositors de la història de la música a través d’una música directa, de gran bellesa i que no necessita de cap artifici per commoure qui l’escolta.

La natura exuberant

La natura ha estat al llarg de tota la història de la música una font inacabable d’inspiració per als compositors. Des de l’apropament més místic fins al més prosaic, la pràctica totalitat d’autors de música coral han utilitzat els versos evocadors dels poetes més universals per a fer fluir le seves melodies.

A la vora del foc – concert de Nadal

El cor com a instrument, igual que els conjunts orquestrals, ha evolucionat al llarg del temps en paral·lel al desenvolupament de la creació musical. Des de les capelles de l’Edat Mitjana i el Renaixement, on era habitual cantar en grups de 4 o 5 persones, fins als grans cors necessaris per afrontar el repertori Romàntic i simfònico-coral dels segles XIX, XX i XXI, els cors s’han adaptat a les circumstàncies artístiques però també socials i econòmiques pròpies de cada època.

Cançons i arrels - Els modernismes musicals

Arran de les revolucions que s'estengueren per Europa a mitjans del segle XIX, amb la creació de nous estats i la dissolució definitiva d'alguns grans imperis, el sentiment nacionalista va començar a impregnar de manera molt intensa determinats sectors de la societat. A nivell artístic, començaren a prendre forma els anomenats nacionalismes musicals, que no deixaven de ser un intent d'afiançar una manera pròpia d'escriure música en con

Arxius de so

  • Pianto della Madonna (Xavier Montsalvatge)
  • La sardana de l'abril (Lluís Maria Millet)
  • Psalmus 56 (Josep Vila i Casañas)

Segueix-nos