Notícies

Concert de Nadal 2019

El diumenge 22 de desembre, a les 18h, tota la Família Coral Sant Jordi celebrarà conjuntament el Nadal amb un concert a l'Església de Sant Felip Neri (pl. Sant Felip Neri, 5, Bacelona). Hi participaran el Cor Infantil de la Coral Sant Jordi (L'Esquitx i L'Espurna), el Cor Jove de la Coral Sant Jordi, la Coral Sant Jordi i alguns cantaires del Cor Ponent.

Titulat "Les figures del pessebre", el concert d'enguany presentarà una particular visió sobre la història del pessebre, amb guió d'Abel Castilla i Laia Nieto, i la col·laboració de l'actriu Núria Cuyàs. 

Freedom!

El 24 de novembre de 1969, com a cloenda del IV Festival Internacional de Jazz de Barcelona, Duke Ellington al piano, acompanyat de la seva Big Band, la cantant Alice Babs, el vocalista Tony Watkins, l’organista Wild Bill Davis i la Coral Sant Jordi, van interpretar Freedom! a la basílica de Santa Maria del Mar davant un públic expectant, reverencial. L’èxit va ser esclatant. La millor felicitació que Duke va dedicar a la Coral fou convidar-la a repetir la cantata amb ell i el seu conjunt al Teatre Romà d’Orange, el juliol de 1970.

Acte institucional de la Diada 2019

El passat 11 de setembre la Coral Sant Jordi va participar a l'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya, organitzat pel Govern, que va tenir com a eixos principals la reivindicació de la resistència col·lectiva i la llibertat dels presos polítics i exiliats. Amb el títol “Tornarem”, l’espectacle va fer referència al moment excepcional que viu Catalunya, tot commemorant efemèrides com els vuitanta anys del gran exili republicà o el centenari de la vaga de La Canadenca.

Audicions 2019-2020

Del 10 al 12 de juliol de 2019 la Coral Sant Jordi celebra les audicions per a la incorporació de cantaires com a plantilla o reforç.

L'audició, que tindrà una durada d'uns 15 minuts, consistirà en una breu vocalització, la interpretació d'una obra de repertori de lliure elecció i una lectura a vista.

La Coral Sant Jordi viatja a Berlín

Del 7 al 10 de juny la Coral Sant Jordi viatjarà a Berlín, convidada pel Vokalensemble Cantico Nuovo que dirigeix Christian Bährens. Aquest viatge serà la primera part d'un intercanvi amb el cor berlinès, que visitarà Barcelona l'abril del 2020, i s'emmarca en el projecte d'internacionalització que la Coral va reprendre la temporada anterior amb un intercanvi amb l'Ensemble Vocal Polyphème de Lió i que té com a objectiu crear vincles amb cors de fora del nostre país i fomentar la difusió del nostre patrimoni coral, així com la importació de repertori d'altres cultures.

Arxius de so

  • Pianto della Madonna (Xavier Montsalvatge)
  • La sardana de l'abril (Lluís Maria Millet)
  • Psalmus 56 (Josep Vila i Casañas)

Segueix-nos