Notícies

La Coral Sant Jordi clourà el primer cicle de Cultura Popular als Ateneus

Quatre esbarts, tres corals, dues bandes i quatre ateneus. Aquestes són les peces bàsiques del nou cicle de Cultura Popular als Ateneus. Es farà entre els mesos de maig i juny i consisteix en nou actuacions d’àmbits ben diversos de la cultura popular barcelonina a les seus de quatre entitats històriques que pertanyen a la Xarxa d’Ateneus de Catalunya. D’aquesta manera es reforça el vincle entre els ateneus barcelonins, un autèntic reflex de la vitalitat cultural de la societat civil, i les entitats de cultura popular de la ciutat.

La Coral Sant Jordi viatja a Lió

Els dies 25, 26 i 27 de maig la Coral Sant Jordi viatjarà a Lió, en el marc dels actes de celebració del seu 70è aniversari, convidada per l'Ensemble Vocal Polyphème que dirigeixen Anne-Marie Cabut i Jean-Claude Wilkens.

La Coral viatjarà a Lió quan farà just tres anys de la visita de l'Ensemble Vocal Polyphème a Barcelona, a qui la Sant Jordi va fer d'amfitriona. Es tancarà, doncs, així, aquest intercanvi entre les dues corals, tot i que la voluntat és que puguin mantenir una llarga relació.

VI Cicle de música sacra coral al Monestir

Cicle organitzat per Camerata Sant Cugat amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere Octavià en benefici de Càritas i amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat.

El proper divendres 20 d'abril la Coral Sant Jordi amb Vicenç Prunés a l'orgue i el bariton Carles Pachon, presenta 'Els improperis' de Frederic Mompou (estrena de la versió per a orgue), un programa de música sacra catalana completat amb obres de Manuel Blancafort, sota la direcció del santcugatenc Oriol Castanyer.

Concert de Sant Jordi

DIUMENGE 22 D'ABRIL, A LES 18h

ALS CAPUTXINS DE SARRIÀ, BARCELONA

Els Improperis de Mompou

Brillant edició de la Festa de la Música Coral, amb vuit estrenes i quatre agrupacions corals

REVISTA MUSICAL CATALANA, Redacció, 7 de març de 2018. ConcertsCoralCrítica

Espai del cantaire

Arxius de so

  • Pianto della Madonna (Xavier Montsalvatge)
  • La sardana de l'abril (Lluís Maria Millet)
  • Psalmus 56 (Josep Vila i Casañas)

Segueix-nos