Notícies

Premi Josep Anselm Clavé en la categoria de "Recuperació patrimonial"

La Coral Sant Jordi ha rebut el premi Josep Anselm Clavé 2018 de cant coral a Catalunya en la categoria de Recuperació patrimonial per haver portat als escenaris la versió inèdita per a cor i orgue dels Improperis de Mompou, descoberta a la biblioteca de Catalunya. Aquest va ser el veredicte del Jurat:

Ametller florit 2019: homenatge a Joan Maragall

Tots els anys, per aquestes dates, es reuneix un nodrit nombre d’assistents per a retre homenatge al poeta Joan Maragall, davant la seva tomba del cementiri de Sant Gervasi de Barcelona. Aquesta trobada se celebra ininterrompudament des de fa dècades sota l’auspici d’un ametller que es plantà l’any 1924, prop de les seves restes mortals, i en record de la poesia L’ametller.

25è aniversari "Per l'altre cor cremat de Barcelona"

El dissabte 26 de gener la Coral Sant Jordi inaugurarà un nou cicle de concerts solidaris de l'associació "Per l'altre cor cremat de Barcelona" amb un concert, a les vuit del vespre, a la Parròquia de Santa Maria del Remei de Les Corts. Enguany celebren el 25è aniversari, i és per això que han volgut preparar una programació especial.

La Coral Sant Jordi, sota la direcció d'Oriol Castanyer, interpretarà un programa de música sacra a doble cor, que acabarà amb algunes peces de compositors catalans.

Concert al Centre Penitenciari de Lledoners

El passat 27 de desembre la Coral Sant Jordi va visitar el Centre Penitenciari de Lledoners per interpretar-hi el programa "Nadal a doble cor". Els interns van poder escoltar algunes de les obres per a doble cor a cappella més representatives del repertori sacre, a més de diverses nadales tradicionals catalanes.

"Nadal a doble cor" a La Garriga

El dissabte 22 de desembre, a les 21h, la Parròquia de Sant Esteve de La Garriga acollirà el concert “Nadal a doble cor” de la Coral Sant Jordi, un programa de música eminentment nadalenca amb la peculiaritat que la majoria de les obres que s’hi podran sentir estan escrites per a aquesta formació de doble cor.

Arxius de so

  • Pianto della Madonna (Xavier Montsalvatge)
  • La sardana de l'abril (Lluís Maria Millet)
  • Psalmus 56 (Josep Vila i Casañas)

Segueix-nos