Notícies

La Coral Sant Jordi, al disc de La Marató de TV3

Versionar en català i sorprendre amb cançons d'estils i gèneres tan diferents com ho són els seus intèrprets, a través de la música i les lletres, és sinònim d'"El disc de La Marató". Escoltar cançons que caminen sobre conceptes com la solidaritat, el dolor, el suport, l'acompanyament, el patiment, la incertesa, la pèrdua, l'esperança, el record, la superació, l'amistat, la generositat, etc. A partir d'aquests ítems s'ha donat vida a 18 històries musicals, divuit cançons en què han participat 33 artistes.

La Coral Sant Jordi participa a l'acte d'entrega de la Medalla d'Honor del Parlament

El passat 10 de setembre, el Parlament va fer l’acte de lliurament de la Medalla d’Honor en la categoria d’or, atorgada enguany a l’Associació de Mestres Rosa Sensat amb la voluntat de distingir també la dedicació de tots els docents, famílies i ciutadans per millorar l’educació. A l’acte, emmarcat en la commemoració de la Diada Nacional, hi van intervenir els presidents del Parlament i la Generalitat, Roger Torrent i Quim Torra.

La Coral Sant Jordi al Jardí dels Tarongers

BARCELONA CLÀSSICA, 22 de juliol de 2018. Coral

Aquest passat 20 de juliol vam tenir l’ocasió d’escoltar la Coral Sant Jordi en el marc inigualable del Jardí dels Tarongers de la Casa Bartomeu. La Coral, dirigida per Oriol Castanyer, va presentar un programa titulat “Cançons d’ahir, cançons d’avui”, amb un repertori majoritàriament català. 

Per Mar Medinyà

La Coral Sant Jordi oferirà el darrer concert de celebració del seu 70è aniversari a la Bisbal del Penedès

El diumenge 22 de juliol la Coral Sant Jordi farà el darrer concert del cicle de tancament dels actes del seu 70è aniversari a la Bisbal del Penedès, després d’oferir el seu directe a les ciutats de Barcelona i Balaguer. El directe, començarà a les 18.30h i es durà a terme a la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca.

La Coral Sant Jordi inaugurarà el Juliol de Música i Poesia de Balaguer

Un total de 4 concerts configuren la setena edició del cicle “Juliol de Música i Poesia” que amenitzarà els vespres dels diumenges de juliol a Balaguer. El convent de Sant Domènec, en el concert inaugural, i el monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses, en la resta de concerts, seran els escenaris dels actes de la programació d’enguany que s'ha presentat aquest dijous a la tarda a Balaguer.

Arxius de so

  • Pianto della Madonna (Xavier Montsalvatge)
  • La sardana de l'abril (Lluís Maria Millet)
  • Psalmus 56 (Josep Vila i Casañas)

Espai del cantaire

Segueix-nos