25è aniversari "Per l'altre cor cremat de Barcelona"

El dissabte 26 de gener la Coral Sant Jordi inaugurarà un nou cicle de concerts solidaris de l'associació "Per l'altre cor cremat de Barcelona" amb un concert, a les vuit del vespre, a la Parròquia de Santa Maria del Remei de Les Corts. Enguany celebren el 25è aniversari, i és per això que han volgut preparar una programació especial.

La Coral Sant Jordi, sota la direcció d'Oriol Castanyer, interpretarà un programa de música sacra a doble cor, que acabarà amb algunes peces de compositors catalans.

Programa del concert


PER L'ALTRE COR CREMAT DE BARCELONA

Som una associació formada per un grup de persones sensibilitzades per la situació de marginació en la qual es troba immersa cada cop més gent de la ciutat de Barcelona, l'anomenat Quart Món

En cremar-se el Gran Teatre del Liceu, el 31 de gener 1994, va sorgir una espontània i extraordinària onada solidària, tant a nivell humà com a nivell econòmic. Tal i com s'ha pogut dur a terme la reconstrucció del Liceu, perquè forma part del nostre entorn cultural, també creiem que es pot i cal construir o reconstruir la vida de tots aquells que malviuen al Raval, el barri que envolta el Liceu.

Pretenem contribuir a la conscienciació ciutadana de la realitat de la marginació. Mitjançant la organització de cicles de concerts, recaptem fons que destinem a entitats benèfiques que tinguin com a objectiu projectes de promoció, educació i habitatge de les famílies més necessitades del barri del Raval.

Més informació: http://corcremat.org/

Arxius de so

  • Pianto della Madonna (Xavier Montsalvatge)
  • La sardana de l'abril (Lluís Maria Millet)
  • Psalmus 56 (Josep Vila i Casañas)

Segueix-nos