Família coral

La Família CSJ està formada pels cors infantils de L’Esquitx i L'Espurna, pel Cor Jove, per la Coral Sant Jordi i pel Cor Ponent.

Cada any celebrem junts la festa de Nadal amb un concert conjunt i al llarg de l’any ens coincidim ocasionalment en alguns concerts.

 • Coral Sant Jordi
  Creació: Oriol Martorell, 1947
  Director actual: Oriol Castanyer i Martí
 • Cor infantil L’Esquitx
  Creació: M. Dolors Bonal, Maria Martorell i Montserrat Solanic, 1962
  Directors actuals: Laia Nieto, Júlia Olivés i Emma Prims

  L’Esquitx va néixer l’any 1962 amb el desig de fer cantar tots aquells nens i nenes que en tinguessin ganes i de donar-los una part de l’educació musical que, aleshores, no s’oferia a les escoles. Calia omplir el gran buit que hi havia, tant en l'educació musical, com en el redreçament cultural del país.  
 • Cor infantil L’Espurna
  Creació: Isabel Caballé i Mercè Fiol, 1966
  Directors actuals: Ariadna de Casacuberta, Toni Gálvez, Laia de las Heras, Mon Monfort

  L'estiu de 1966, veient la llarga llista de nens que volien cantar a L'Esquitx, vàrem decidir organitzar un nou grup, dirigit per la Isabel Caballé i la Mercè Fiol. Començàrem l'octubre d'aquell mateix any, amb el nom de "L'Esquitx de Lesseps", ja que assajàvem en aquella parròquia. A partir del curs 1968-1969 ens vàrem dir L'Espurna.  
 • Cor Jove
  Creació: Abel Castilla, 2006
  Director actual: Abel Castilla

  El Cor Jove de la Coral Sant Jordi va néixer l'any 2009 per donar resposta als cantaires que, després de passar per les corals infantils de la Coral Sant Jordi, volien continuar formant part d'un grup vocal. L'inici va ser amb un grup de nois i noies de l'Esquitx i al llarg d'aquests anys ha anat creixent amb noves incorporacions procedents de l'Espurna i també d'altres formacions externes a la família Coral de la Sant Jordi. 
 • Coral Ponent
  Creació:
  Directors actuals: Joan Flo, M. Teresa Giménez i Quim Sabater

Arxius de so

 • Pianto della Madonna (Xavier Montsalvatge)
 • La sardana de l'abril (Lluís Maria Millet)
 • Psalmus 56 (Josep Vila i Casañas)

Segueix-nos